Presidentswissel 2023 was een echt gevecht!

Actieve presidentswissel bij Akkermans Leisure in De Heen

Zondag 2 juli vond de Presidentswissel plaats, waarbij uittredend president Ramon van Zijderveld ‘de bel’ overdroeg aan de inkomend president Bob van Dijk. Een mooiere dag had de programmacie niet kunnen uitkiezen: goed weer, waarbij het niet zo tropisch was als de week ervóór, heerlijke temperatuur! 19 van de 21 Lions waren aanwezig met hun partners om getuige te kunnen zijn van de presidentsoverdracht.

We werden ontvangen met koffie/thee en koek, waarna we na een openingswoord van programmacielid Richard in twee groepen naar een tweetal activiteiten werden gedirigeerd: handboogschieten en reuzenjenga.

Ondanks dat het allemaal in een ontspannen, zonnige sfeer verliep was er toch een zichtbaar competitiegevoel aanwezig: tussen de groepen die tegen elkaar met de blokken stoeiden, ging het er op het scherpst van de snede aan toe. En ook bij het boogschieten voelde de winnende groep zich oppermachtig…!

Na de activiteiten konden we aan de borrel, waarbij het officiële moment daar was: Ramon speechte met een terugblik wat er zo allemaal de afgelopen 2 jaren gebeurd is, bedankte de Lions voor het genoten vertrouwen en spelde daarna de presidentsspeld bij Bo op de revers. Bob op zijn beurt sprak de Lions toe met de hoop op een mooi jaar en beloofde om het presidentschap zo goed mogelijk vorm te geven.

En om deze overdacht symbolisch te bekrachtigen moesten beiden het sumo-worstelpak aan voor een wedstrijd sumoworstelen. Onder het oog van alle Lions en partners bleek Bob te sterk, waarmee gezien kon worden dat de nieuwe president alle kracht heeft om het komende Fiscal Year 23-24 de kar te trekken!

De middag werd afgesloten met een heerlijke barbecue, waarna eenieder voldaan en met een goed gevoel weer huiswaarts ging.
Dank aan de programmacie voor deze organisatie!

Deel dit bericht