Wandeling met bewoners van de Bloemschevaert 2021

Omdat onze eerdere wandeling in juni 2019 met de ouderen van de Bloemschevaert zo’n geweldig succes was, hebben wij in september 2021 met een aantal bewoners wederom een mooie wandeling gemaakt. Ook deze keer hadden we een prachtig mooie zonnige dag uitgekozen. Vanuit Lionsclub Roosendaal waren weer diverse leden, vrouwen en kinderen aanwezig om zo middels immateriële dienstverlening te wandelen naar Theehuis Visdonk en daar te lunchen met bewoners van de Bloemschevaert. De wandeling met de ouderen was wederom een enorm succes en een welkome afwisseling op de dagen van de mensen uit de Bloemschevaert.

Kortom, een prachtdag voor jong en oud wat recht doet aan ons motto “We Serve”.

Wandeling met bewoners van de Bloemschevaert 2019

Op een mooie zonnige dag in juni heeft Lionsclub Roosendaal zich weer van haar goede immateriële dienstverleningskant laten zien door te wandelen en te lunchen met bewoners van de Bloemschevaert.

Veel ouderen leven in een sociaal isolement en komen eigenlijk niet toe aan leuke activiteiten buiten de muren van het verzorgingshuis. Zelfs voor een boodschap naar de buurtsuper is veelal geen tijd om de bewoners hiernaar toe te begeleiden.

De Lionclub Roosendaal heeft een 15-tal bewoners meegenomen voor een mooie wandeling naar de Lodge Visdonk in Roosendaal, waar gezellig geluncht is met een glaasje wijn of een borreltje voor de liefhebber. Daarna zijn we gezamenlijk weer terug gewandeld.

Gedurende de dag zijn er mooie gesprekken waarin veel wijze levenslessen gedeeld zijn wat met name voor een aantal meehelpende kinderen van de Lions ook erg leuk was. Immers, leg maar eens aan een 90-jarige uit hoe Instagram of Twitter werkt en probeer te begrijpen wat vroeger het plezier was van het verzamelen van suikerzakjes en hoe je jezelf vermaakte zonder social media of televisie.

Kortom, een prachtdag voor jong en oud wat recht doet aan ons motto “We Serve”.