Het Lions Roosendaal Asperge Event 2022 was weer een geweldige avond en een geweldig succes!

Sinds 2019 kon Lions Club Roosendaal eindelijk de 12de editie van het inmiddels befaamde Asperge Event organiseren. Met een opkomst van bijna 200 deelnemers werd het een geweldige avond, met een dito opbrengst voor het goede doel. Kortom, de avond was een enorm succes!

De weergoden waren ons goed gezind, want de zonnige maandag werd voortgezet met een mooie aangename avond, waarbij iedereen buiten op het terras te vinden was.

De gasten werden door de veelkoppige en strak georganiseerde bediening van het Hooihuis voorzien van zes overheerlijke warme en koude gerechten met asperges. De stemming zat er, mede door de muzikale ondersteuning van trio Très Bien, goed in. Très Bien is een trio bestaande uit 3 topmuzikanten: Serge Hamels (zang/gitaar), Sanne Verbogt (basgitaar), Joost Verbraak (trompet/percussie). Samen brengen ze een akoestisch breed repertoire van feestmuziek tot jazz. Mede op verzoek van de aanwezige gasten werden vele bekende muziekstukken, op een geheel eigen wijze, ten gehore gebracht.

Rond de klok van 19.00 uur was het woord aan onze president Ramon van Zijderveld om het Asperge Event te openen en met name het door ons gekozen goede doel te benoemen, waarvoor de opbrengst van de avond bestemd was: de opvang van vluchtelingen uit Oekraïne in voormalig verzorgingstehuis ”De Brink”.

Namens de gemeente Roosendaal, die samen met zorgorganisatie Groenhuysen De Brink beschikbaar stelde, was wethouder René van Ginderen aanwezig om alle genodigden toe te spreken over de opvang van deze vluchtelingen.

Uitreiking cheque met enorme opbrengst van €9000,- Asperge Event tbv Oekraïense vluchtelingen!

Foto vlnr: Lions-president Ramon van Zijderveld, wethouder René van Ginderen en voorzitter goede doelen commissie Jan Simons.

Zoals gebruikelijk tijdens het Asperge Event werden er lootjes verkocht voor de loterij met mooie prijzen. De totale opbrengst, door ondersteuning van sponsoren, deelnemers en de verkoop van de lootjes mag een groot succes genoemd worden: aan het einde van de avond, na de trekking van de loterij, kon aan de wethouder een cheque overhandigd worden van € 9.000,- !

Met recht kunnen we met trots, plezier en tevredenheid terugzien op deze 12de editie van het Asperge Event van Lions Club Roosendaal!

Wij hopen u graag te verwelkomen op de volgende editie van het Asperge Event.

Foto-impressie van Asperge Event 2022

Onderstaand, met dank aan onze fotograaf & voorzitter PR-communicatie commissie Edwin Hendriks (0209design), een foto-impressie van een zéér geslaagd Asperge Event.

Klik op onderstaande foto’s voor een vergroting. Indien gewenst is het mogelijk een foto te downloaden.

Wij willen langs deze weg nogmaals onze sponsoren en deelnemers bedanken voor hun steun en bijdrage voor het goede doel, de opvang van Oekraïense vluchtelingen in Roosendaal.

Wat kunt u verwachten?

Om u een impressie te geven van een voorgaande editie en wat u kunt verwachten tijdens het Lions Roosendaal Asperge Event, hebben we onderstaande video compilatie voor u gemaakt.

Het laatste weetje

Elk jaar organiseert Lions Roosendaal in samenwerking en op locatie van restaurant het Hooihuis een geweldig asperge event. Om nog even een impressie te geven van een voorgaande editie en wat u kunt verwachten, hebben we onderstaande video compilatie voor u gemaakt.