Het Lions Roosendaal Asperge Event 2023 was weer een geweldige avond en een geweldig succes!

Lions Club Roosendaal organiseerde dit jaar alweer de 13de editie van het inmiddels befaamde Asperge Event. Met een opkomst van ruim 180 deelnemers werd het een geweldige avond, met een hele mooie opbrengst voor de 2 goede doelen van deze avond. Kortom, de avond was een enorm succes!

 

De weergoden waren ons ondanks de vooruitzichten erg goed gezind, waardoor we konden genieten van een mooie aangename avond en iedereen buiten op het terras te vinden was.

 

De gasten werden door restaurant het Hooihuis voorzien van diverse verschillende overheerlijke gerechten met asperges als middelpunt. De stemming zat er, mede door de muzikale ondersteuning van trio Très Bien, goed in. Op verzoek van onze gasten werden vele bekende muziekstukken ten gehore gebracht.

Rond de klok van 19.00 uur opende onze president Ramon van Zijderveld het event en benoemde met name de door ons gekozen 2 goede doelen van dit jaar, waar de opbrengst van de avond voor bestemd was: Giro di Kika en Quiet Roosendaal.

Zoals gebruikelijk tijdens het Asperge Event werd er een loterij gehouden met mooie prijzen. De totale opbrengst, door ondersteuning van sponsoren, deelnemers en de verkoop van de lootjes mag een groot succes genoemd worden: aan het einde van de avond, na de trekking van de loterij, kon aan elk van de goede doelen een cheque van € 4.000,- overhandigd worden! 

 

Mede dankzij de totaalopbrengst van € 8.000,- aan de goede doelen, kunnen wij met trots, plezier en tevredenheid terugkijken op deze 13de editie van het Lions Club Roosendaal Asperge Event.

 

Wij hopen u graag te verwelkomen op de volgende editie van het Asperge Event.

Lionsclub Roosendaal doneert met opbrengst Asperge Event
€4.000,- aan Giro di Kika en €4.000,- aan Quiet Roosendaal!

Lionsclub Roosendaal steunt met Asperge Event Giro di KiKa

Een van de goede doelen die Lionsclub Roosendaal dit jaar met het Asperge Event ondersteunt is Giro di KiKa.

Giro di Kika zamelt geld in voor KiKa. Stichting KiKa financiert wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker om de genezingskans te verhogen naar 100%. Om dit te bereiken is er nog heel veel geld nodig, want er sterven helaas nog altijd kinderen aan de vreselijke ziekte kanker.

Lionsclub Roosendaal zal zich dit jaar gaan inzetten om Giro di KiKa met een mooi bedrag te gaan steunen.

Een van de leden van Lions Roosendaal (Audi Unsöld) gaat op 23 juni 2023 samen met een vriend van hem en nog 239 andere deelnemers met de fiets de Passo del Stelvio in Italië beklimmen.

De reden van zijn deelname aan de Giro di Kika is omdat er binnen zijn kennissenkring een jongetje van 6 jaar acute leukemie heeft gekregen. Dit verschrikkelijk bericht kon Audi niet loslaten. Het gevoel van machteloosheid en een oneerlijke wereld was wat door zijn hoofd spookte en tegelijkertijd voelde hij dat het tijd was om zelf actie te ondernemen. Hij nam het initiatief om te gaan fietsen voor Giro di KiKa.

Zijn motivatie om mee te doen haalt hij uit het doorzettingsvermogen van de kinderen die elke dag een gevecht moeten leveren. Een gevecht op leven en dood.

Lionsclub Roosendaal heeft hierin een partner gevonden in de plaatselijke organisatie van “Wielerweekend Roosendaal”. Zij ondersteunen hiermee dit jaar ook het goede doel Giro di Kika.

Wielerweekend Roosendaal organiseert dit jaar diverse evenementen zoals de Jeugdronde, de Ronde van Roosendaal, en de Volksronde. Tijdens deze evenementen wordt er een vrijwillige bijdrage gevraagd voor Giro di Kika.

Lionsclub Roosendaal mag zich partner noemen van Wielerweekend Roosendaal met als gezamenlijke doel een groot bedrag te doneren aan Giro di KiKa!

       

Lionsclub Roosendaal steunt met het Asperge Event ook Quiet Roosendaal

Zo maakt Roosendaal lawaai voor stille armoede
Het is niet altijd zichtbaar, maar armoede is overal. Ook in Roosendaal en omgeving hebben veel inwoners te maken met schuldenproblematiek. In Roosendaal leven naar schatting ruim 4400 huishoudens met problematische schulden. In sommige wijken leeft één op de zes kinderen onder de armoedegrens. Voor deze mensen, die vaak in stille armoede leven, is Quiet Roosendaal: verbindt mensen die in armoede leven (Members), met bedrijven (Sponsoren) en Particulieren (Supporters).

Daarom zijn zij dit jaar één van de hoofddoelen tijdens ons Asperge Event en hopen wij van Lionsclub Roosendaal en Quiet Roosendaal op uw steun of donatie, waarmee wij dit mooie doel een hart onder de riem kunnen steken en diverse gezinnen een extraatje kunnen geven in moeilijke tijden.

Lionsclub Roosendaal heeft dankzij uw bestelde kaarten een groot bedrag kunnen doneren aan Quiet Roosendaal

Foto-impressie van Asperge Event 2023

Onderstaand een foto-impressie van een zéér geslaagd Asperge Event met dank aan onze fotograaf & voorzitter PR-communicatie commissie Edwin Hendriks (0209design).

Klik op onderstaande foto’s voor een vergroting. Indien gewenst is het mogelijk een foto te downloaden.

Wij willen langs deze weg nogmaals onze sponsoren en deelnemers bedanken voor hun steun en bijdrage voor de goede doelen, Giro di Kika en Quiet Roosendaal.

Lions Roosendaal bedankt hierbij, namens onze goede doelen Giro di Kika en Quiet Roosendaal, onze sponsoren en deelnemers voor hun inzet, deelname en donaties mbt de 13e editie van het Lions Asperge Event.

Loterij goede doelen Asperge Event

Ook dit jaar hadden wij tijdens het Asperge Event een loterij waarvan de opbrengst volledig naar onze goede doelen is gegaan. De loterij met geweldig mooie prijzen werd mede mogelijk gemaakt door onze loterij sponsoren. Waarvoor dank. Zij hebben de onderstaande prijzen mogelijk gemaakt.

Tablet – Expert Roosendaal
Waardecheque – Greeve maatschoenen
Rondvlucht – Vliegend Museum – Breda Airport
Waardecheque – Golfstore Roosendaal
Dinerbon – Restaurant het Hooihuis
Dinerbon – Restaurant Mazzeltov!
Tullepetaonse waterspuwers (set koffie mokken en gebaksborden) – Leon Vermunt
Smartwatch – Mervo Sport Roosendaal
Diverse prijzen – Rabobank Zuidwest-Brabant

Wat kunt u verwachten?

Om u een impressie te geven van een voorgaande editie en wat u kunt verwachten tijdens het Lions Roosendaal Asperge Event, hebben we onderstaande videos voor u geselecteerd.

Het laatste weetje

Elk jaar organiseert Lions Roosendaal in samenwerking en op locatie van restaurant het Hooihuis een geweldig asperge event. Om nog even een impressie te geven van een voorgaande editie en wat u kunt verwachten, hebben we onderstaande video compilatie voor u gemaakt.