11e Lustrum van Lions Club Roosendaal “Anders dan Anders”

In een zomerse ambiance in Lochem heeft het 11e Lustrum van de Lions Club Roosendaal plaatsgevonden bij Boetiek Hotel Bonaparte, gelegen op een exclusieve locatie aan de voet van de Lochemse berg en in het oosten van Nederland vlakbij Zutphen, Deventer en Hengelo. Als gevolg van de lock-downs door Corona was het Lustrum voor het eerst in de maand juni in plaats van november. Er was door de Lustrumcommissie gekozen voor de slogan “Anders dan Anders”. Dit betekende onder meer dat het Lustrum veel informeler in zomerse vrije tijds kleding in plaats van de bekende black-tie heeft plaatsgevonden.

Op zaterdag was gekozen voor een ontspannen fietstocht die door het kwijtraken van de route voor een deel van de groep langer uitpakte. Doel en bestemming was Wijngaard de Braeke, de geserveerde heerlijke lunch met uitleg over de lokale wijnen en het proeven ervan op de sfeervolle wijnboerderij was een mooie tussenstop.
In de vroege avond was gekozen voor een informeel walking dinner met muzikale ondersteuning van zangeres Petra Honings.
Op deze mooie avond was gekozen voor minder toespraken en sketches.
Wat echter niet mocht ontbreken was een woord van onze president Ramon van Zijderveld en uiteraard onze taal virtuoos Alex Mattheussens. Deze laatste wist ons allen in vervoering te brengen door een speciaal op de Lions toegerust sprookje voor te dragen waarin alle ontbrekende kwaliteiten van onze leden fijntjes benoemd zijn. Geweldig!

Het walking dinner ging naadloos over in een feestavond ondersteund door DJ Tim en zangeres Petra Honings waarbij een groot aantal Lions dan wel echtgenotes niet meer van de dansvloer afgekomen zijn. Kortom, een zeer geslaagde feestavond met een goede sfeer en heerlijke muziek.

Na een heerlijke nacht slapen en een ontspannen goed verzorgd ontbijt is rond het middaguur het kasteel Museum More bezocht in Ruurlo.
Hier hebben we een mooie expositie gezien van schilder Carel Willink en de kledij die Mathilde Willink droeg gemaakt door Fong Leng.
Ook het kasteel was een belevenis omdat dit zo prachtig gerestaureerd was.

Als afsluiting hebben we in een gezellige ambiance geluncht in Ruurlo bij Hampshire Hotel Avenarius, waarna de president dit zeer succesvolle Lustrum heeft afgesloten.

Kortom, een zeer geslaagd 11e lustrumfeest waar nog lang over nagepraat gaat worden!

 

Klik hier voor een fotoimpressie van het 11e Lustrum.

Deel dit bericht