Fundraising

Lions Club Roosendaal helpt door goede doelen te ondersteunen. Wanneer dit een financiële ondersteuning is doet Lions Club Roosendaal aan Fundraising.

Momenteel heeft Lions Club Roosendaal twee grote activiteiten voor fundraising. Dit is in het najaar richting de feestdagen de Wijn & Bonbon actie en in het voorjaar het Vlambojant in Roosendaal.

Met het geld dat bijeen wordt gebracht kan Lions Club Roosendaal één of meerdere goede doelen ondersteunen.

Vlambojant

Ontdek het gloednieuwe evenement van Lionsclub Roosendaal, in samenwerking met restaurant Hooihuis: een spectaculaire avond volledig in het teken van vuur! Laat je verrassen door een scala aan gerechten bereid op open vuur, terwijl je geniet van een onvergetelijke sfeer, heerlijke drankjes en spetterend entertainment.

Wijn- en Bonbonactie

Lions Club Roosendaal zet zich jaarlijks in voor het inzamelen van gelden ten behoeve van verschillende goede doelen. Dit doen we bijvoorbeeld door middel van onze wijn- en bonbonactie.

TTT Rally

Begin 2015 ontstond het idee van de drie presidenten van de Lions Clubs in Roosendaal om een gezamenlijk evenement te organiseren. De overtuiging was dat je gezamenlijk meer voor elkaar kunt krijgen voor het goede doel en dat samenwerken ook gewoon leuk kan zijn.

Asperge Event

Lions Club Roosendaal ondersteunt jaarlijks een aantal goede doelen. Dit kunnen jaarlijks 1 a 2 hoofddoelen zijn en meerdere kleinere goede doelen.