Vlambojant; een nieuw vurig en culinair spektakel!

Jarenlang zorgde het Lions & Hooihuis Asperge-event voor succesvolle, gezellige en heerlijke avonden! Na 15 jaar vonden wij het tijd voor iets nieuws. Waarmee kun je elk jaar en een heerlijk evenement organiseren, én het goede doel een warm hart toedragen? Het antwoord bleek dichterbij dan gedacht. In de prachtige tuin van het Hooihuis prijkt de gigantische Tipi al jaren als eyecatcher samen met de reusachtige vuurkorf! Ons vuurtje brandt altijd, zullen we maar zeggen. Het is tijd voor Vlambojant op 3 juni!

Nóg meer culinair spektakel, en natuurlijk… om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel Quiet. Daarnaast blijkt het ook een fantastisch netwerkevenement te zijn, waar bedrijven uit de hele regio hun relaties uitnodigen om op een ontspannen manier bij te praten en zelfs afspraken te maken. Een echte win-winsituatie dus.

All in! Wat kun je allemaal verwachten?

De tuin van het Hooihuis zal worden gevuld met verschillende culinaire stands met vuur, diverse bars, wijntafels en speciaalbiertaps. Met een ticket is gedurende de hele avond alles inclusief eten en drinken, het zal je aan niets ontbreken.

Wat kun je tijdens Vlambojant verwachten:

  • Een Zeeuwse Vrienden-kraam met oesters, garnalen en zalm voor bij het aperitief.
  • Een Charcuterie-afdeling met de lekkerste hammen, worsten en patés.
  • Op verschillende plekken bereiden de chefs van het Hooihuis en Citrus events heerlijke gerechten op vuur, waaronder Ofyr barbecues met Cage cooking zoals Picanha steaks, kippetjes en geflambeerde asperges.
  • Een hoogtepunt zal plaatsvinden bij de enorme vuurkorf, waar het heerlijkste varkensvlees wordt bereid tot pulled pork.
  • Verder kun je genieten van reuze black tiger gamba’s van de Ofyr met dips, vers brood met smeersels en natuurlijk verse frieten.
  • De patissier dames van het Hooihuis zullen zorgen voor een heerlijke zoete versnapering aan het einde.

Foto-impressie van Vlambojant 2024

Klik op onderstaande foto’s voor een vergroting. Indien gewenst is het mogelijk een foto te downloaden.

Bestel hier uw losse Vlambojant tickets of het extra warm-hartig vrienden-van ticket!

Om het fantastische Vlambojant event bij te wonen kun je per persoon losse tickets bestellen. Wanneer je met nog meer egards wil worden ontvangen en het goede doel een nog warmer hart toedragen? Koop dan een ‘vrienden van’ ticket. Hierbij staat een heerlijke fles bubbels voor je klaar in een wijnkoeler op je ‘eigen’ tafel, en wordt je bedrijfsnaam eventueel extra genoemd in diverse uitingen op de website, het Vlambojant boekje en diverse socials.

Voor Vlambojant zijn er verschillende mogelijkheden om deel te nemen en zo het goede doel een warm hart toe te dragen. Met een ticket is gedurende de hele avond alles inclusief eten en drinken, het zal je aan niets ontbreken.  Het enige wat je hiervoor moet doen is tickets kopen. Dit kan op basis van losse tickets per persoon of middels ‘vrienden van’ tickets.

Het vrienden-van ticket; extra warm-hartig!
Wil je met nog meer egards worden ontvangen tijdens Vlambojant en het goede doel een nog warmer hart toedragen? Koop dan een ‘vrienden van’ ticket.

Wat mag je onder andere verwachten wanneer je met een ‘vrienden van ticket’ als (bedrijf)sponsor deelneemt aan Vlambojant:
• Eigen statafel met reclame-uiting van je bedrijf
• Feestelijk ontvangst met een heerlijke fles bubbels in een wijnkoeler op je ‘eigen’ statafel
• Foto shoot, tijdens Vlambojant door onze fotograaf, voor gebruik op je socials
• Je bedrijfsnaam wordt extra genoemd in diverse uitingen op de website
• Extra bijdrage aan het goede doel Quiet Roosendaal

Lionsclub Roosendaal doneert in samenwerking met het Hooihuis de opbrengst van het Vlambojant Event aan Quiet Roosendaal!

Over Quiet

Quiet verzacht armoede en versterkt mensen. Samen met lokale sponsors zorgen onze Quiet Communities met gratis producten, diensten en verwennerijen voor geluksmomentjes voor mensen in armoedesituiaties. Dat heeft een positieve impact op het leven van de members van Quiet en hun gezinnen. Ze komen uit hun isolement, voelen zich zelfverzekerder, zien hun talenten en krijgen weer zin om zichzelf te ontwikkelen.