Lionsclub Roosendaal verzorgt en serveert in samenwerking met FoodStories een Kerstdiner voor 100 ‘Quiet Roosendaal’-gasten!

Kerstdiner voor ‘Quiet Roosendaal’-gasten

Donderdag- en vrijdagavond 8 en 9 december heeft Lionsclub Roosendaal aan zo’n kleine 100 Roosendalers van de ‘Quiet Roosendaal Community’ in samenwerking met ‘Foodstories’ een heerlijk kerstdiner aangeboden en mede verzorgd.

Met de opbrengst van de jaarlijkse wijn- en bonbonactie in december hebben wij ‘Quiet Roosendaal’ als goed doel ondersteund.

Het was voor de ‘Quiet Roosendaal’ gasten natuurlijk geweldig om, net als andere Roosendalers, ook een keer heerlijk uit eten te gaan. Voor een grote groep mensen vanzelfsprekend, maar voor deze groep mensen heel bijzonder.

De dames van Foodstories, Mariëlle en Marloes, hebben voor beide avonden een mooi 3-gangen kerstmenu voorbereid, waarbij 10 Lions acte de présence hebben gegeven in de vorm van gerecht voorbereiding, bediening in het sfeervolle pop-up restaurant of in de keuken aan de afwas!

De dinergasten werden op deze wijze feestelijk en warm onthaald door de ‘Quiet Roosendaal’ dames Karin Bruijnincx en Christa Spijkers. Je kon proeven dat de gasten dit gastronomisch initiatief vanuit Quiet zéér waardeerden: hun dankbaarheid werd op persoonlijke wijze bij Karin en Christa geuit. En naast de Foodstories-dames Mariëlle en Marloes kregen ook  de Lions-mannen groot applaus!

Wij kunnen als Lionsclub met veel genoegen terug kijken op deze ondersteuningsactie en hopen hiermee de gasten een onvergetelijke, aangename  en warme avond bezorgd te hebben.

We voelen ons als Lionsclub betrokken met de Roosendaalse samenleving en geloven erin dat we met initiatieven zoals dit diner, een verschil kunnen maken voor Roosendalers die het lastig hebben. Dat is het mooie van een initiatief zoals dit, waarbij de krachten werden gebundeld.

We serve … en wie goed doet, goed ontmoet !

In de dagen na de twee Kerstdiners kregen wij van de dames van Quiet Roosendaal, diverse dankbetuigingen, hartverwarmende en leuke persoonlijke berichtjes en reacties doorgestuurd van mensen die hadden deelgenomen aan het Kerstdiner.

Ilona
Wat was dit super leuk zeg!
Het was reuze gezellig, en we hebben heerlijk gegeten.
Echt geweldige avond gehad. Dank jullie van harte!

Carolien
Wat een ervaring!!!
Wat hebben we heerlijk gegeten.

Mohammed
hoi, we willen jullie heel erg bedanken voor de onvergetelijke avond, voor de gastvrijheid en het lekkere eten. We zijn met volle buiken naar huis gegaan. En jullie krijgen een goede beloning later in de hemel, omdat jullie zo goed zorgen voor alle mensen. We vonden het super! En heel erg bedankt. En groetjes Fam. Iflahen😘

Suzan
Het was supermooi, gezellig en lekker!!
Heel erg bedankt allemaal

Anneke
het was super super super zo blij was ik er mee

Rint
Fantastische avond, met dank aan de Lions en Food Stories. Quiet, geweldig.👌

Kitty
Super geweldig. Ik/wij hebben er van genoten. Het eten was heerlijk en de bediening buitengewoon geweldig.
Echt een super avond gehad!!
Nogmaals bedankt voor de goede zorgen

Rachelle
Het was heel lekker en gezellig, ik heb echt genoten! Bedankt

Jeanine
Het was gezellig en het eten was lekker.
Het was ook goed verzorgt.
Mijn complimenten hiervoor.

Hisham
Ja, bedankt voor alles…

Luc
Jo jo jo … wat was het lekker en voldadig … goed geregeld door oa Lions

Ad
Was heel gezellig en goed georganiseerd. Hartelijk bedankt voor deze fijne avond.

Natascha
DANK je voor ALLES

Petra
Waren er heel erg blij mee even gewoon een avondje zonder zorgen van wat we gaan eten .
We hebben genoten van het lekkere eten .
Het was echt geweldig en lekker

Henny
Heel erg blij mee dat ik daarbij aanwezig mag zijn

Diny
Heel gelukkig met dit gezellig samenzijn. Verdrijft de eenzaamheid in deze donkere dagen. Heel hartelijk bedankt

Alouis
Bedankt voor het 3- gangen diner. Gr. Alouis.

Henry
Dankjewel voor alles

Deel dit bericht