Een kijkje achter de schermen bij C-Cinema

Bedrijfsbezoek bij C-Cinema.

Onlangs hebben wij met Lions club Roosendaal een bedrijfsbezoek gebracht aan de Roosendaalse bioscoop C-Cinema, eigendom van de familie Lambregts.

De voordracht en rondleiding werden verzorgd door de dochter en één van de zonen van Carlo Lambregts, die samen met o.a. een andere broer en zwager het familiebedrijf runnen. Gezamenlijk bezitten zij 3 bioscopen, in Bergen op Zoom, Etten-Leur en dus deze in Roosendaal, die de nieuwe bioscoop is als vervanging van de oude City in de Brugstraat.

Zij vertelden ons vol enthousiasme over het familiebedrijf, waardoor wij een goede kijk kregen in hun bedrijfsvoering en ‘geheimen’ van de successen die de familie, ondanks ook moeilijke tijden behaald hebben. Zo werden we meegenomen vanuit de geschiedenis toen er nog handmatig met heuse grote en zware filmrollen gesjouwd, gemonteerd en vertoond werd, naar de huidige modernisering en digitalisering van films en bioscopen. De rondleiding was ook zeer leerzaam en informatief, o.a. over de nieuwe digitale projectoren. Zo kregen wij een kijkje achter de schermen binnen de bioscoop en mochten wij vanachter de nieuwste digitale camera’s, van boven naar beneden de zaal in kijken. Het was voor onze Lions ook letterlijk en figuurlijk een kijkje in de keuken van de bioscoop, want het is in de C-Cinema bioscopen zelfs mogelijk om, terwijl je heerlijk van de film aan het genieten bent, allerlei lekkers te bestellen wat men dan vanuit de keuken en de bar bij je in de bioscoopzaal aan je stoel komen bezorgen. Wat wil je nog meer? Om voortdurend innovatief bezig te zijn en om toekomstige klanten en bezoekers te blijven verrassen en vertroetelen, kregen wij een sneak preview van mogelijke toekomstige bioscoopstoelen voor een nog meer ultieme ervaring van een bioscoopbezoek.

Conclusie: Voor een heerlijke, ontspannen en volledig verzorgde filmavond moet je nu en ook in de toekomst bij een van de drie C-Cinema bioscopen zijn.

Deel dit bericht