Met veel succes serveert Lionsclub Roosendaal voor het 2e jaar het kerstdiner bij ‘Quiet Roosendaal’!

Na het succes van vorig jaar heeft Lionsclub Roosendaal voor de 2e keer het kerstdiner voor de ‘Quiet Roosendaal Community’ geserveerd. In samenwerking met de altijd culinaire dames van ‘Foodstories’, Mariëlle en Marloes, is er wederom een heerlijk kerstdiner aangeboden en verzorgd.

Mariëlle en Marloes hadden wederom een heerlijk en mooi 3-gangen kerstmenu voorbereid met als voorgerecht soep (tomaten of groenten) met brood en bijbehorende smeersels, als hoofdgerecht varkenshaas met roomsaus of kipsaté met pindasaus, boontjes, salade en frietjes. Het dessert bestond uit een dame blanche of apple-crumble met ijs en slagroom. Tot slot koffie met snoepjes.

Voor de 50 aanwezige ‘Quiet Roosendaal’ gasten was het natuurlijk geweldig om een keer heerlijk uit eten te gaan en te genieten van geweldig lekkere en heerlijke culinaire gerechten.  Een dergelijke avond en diner is iets wat voor heel veel mensen een vanzelfsprekendheid is maar voor deze groep mensen juist heel bijzonder.

Zowel de dinergasten van ‘Quiet Roosendaal’ als onze Lions leden hebben genoten van een zeer warme en geslaagde avond. Wij kijken dan ook met veel voldoening en genoegen terug op deze mooie avond waarin wij een beetje het verschil hebben kunnen maken voor Roosendalers die het lastig hebben. We serve …!

Deel dit bericht