Hohoho… foute kersttrui Lions kerstdiner

Onze Lions Roosendaal programmacommissie is weer erg creatief geweest, wat heeft geresulteerd in een anders dan anders kerstdiner in een nieuwe stijl. Op woensdag 13 december werden wij allen verwacht op een nieuwe locatie, de Tipitent van Restaurant het Hooihuis.

Het thema was ‘Kerst met een knipoog’ en had als kledingvoorschrift; hohoho foute kersttrui, of waar je je prettig in voelt. Alle Lions leden gaven hier gehoor aan en hadden hun meest creatieve of beter foute kersttrui-creaties aangedaan, de een met foute teksten, de andere met een rode neus met lampjes en vele foute kerstpatronen, te veel en te fout om op te noemen. Naast foute kersttruien waren er ook een paar Lions voorzien van flitsende kleurrijke kerstpakken. Zo was het in plaats van het sinds jaar en dag traditionele zwart-wit een bont en kleurrijk geheel, de foto’s spreken voor zich.

Nadat wij allen gastvrij ontvangen waren, werd de avond geopend met een woordje van onze president Bob van Dijk en hebben wij met een heerlijke cava geproost op de aankomende verjaardag op eerste kerstdag van ons kerstkindje Jan Maas. Daarna werden wij voorzien van allerlei heerlijke en kleine culinaire hoogstandjes in diverse vormen en smaken, van vlees en vis naar vegetarisch, van warm naar koud, snel gebakken of langzaam gegaard met tot slot een overheerlijk toetje. Naast de heerlijk gezellige en ontspannen ambiance binnenin de Tipitent werd er na het diner buiten onder het genot van een drankje en sterke verhalen nog lang genoten van de warmte bij de in de tuin brandende kampvuren.

Kortom, het kerstdiner nieuwe stijl was een grandioos succes met dank aan de programmacommissie.

Deel dit bericht