Installatie nieuwe Lions leden Audi, Gilbert en Jeroen

Wij zijn zéér content met het feit dat wij onlangs 3 nieuwe Lions leden, Audi Unsöld, Gilbert Westdorp en Jeroen Buijs, hebben geïnstalleerd, nadat zij al eerder volmondig ‘ja’ hadden gezegd op de vraag of zij lid wilden worden van onze club.

Huib vroeg allen om op te staan, als ook aan de vergadering, waarna hij Audi de gelegenheid gaf om ten overstaan van de vergadering de erecode luid en duidelijk voor te lezen. Zijn sponsor Bob speldde hem het Lions-speldje op de revers, waarna Audi onder applaus gefeliciteerd werd.

Daarna werd Gilbert de gelegenheid gegeven om de erecode luid en duidelijk voor te lezen, het Lions-speldje werd door Huib opgespeld (wegens afwezigheid van sponsor Eric) en met applaus werd ook Gilbert gefeliciteerd als nieuw Lions Roosendaal lid! Enkele weken later hebben wij wederom een nieuw Lions lid aan onze club mogen toevoegen en dat is Jeroen. Ook hem werd in het bijzijn van de Lions leden de gelegenheid gegeven om de erecode luid en duidelijk voor te lezen, waarna hem het Lions-speldje door zijn sponsor Jan werd opgespeld. Na deze plechtigheid werd ook Jeroen onder applaus gefeliciteerd en verwelkomd als nieuw lid binnen de club. Met de installatie van deze drie nieuwe leden telt Lions club Roosendaal nu 23 leden!

Onderstaand wat foto’s van deze ceremoniële momenten.

Deel dit bericht