Programma

Vanaf 18.00 uur verwelkomen wij alle gasten en vanaf 18.30 uur zal de chef-kok van Het Hooihuis u meenemen op een culinaire reis langs de Brabantse aspergevelden. Het ‘witte goud’ wordt op uiteenlopende wijzen klaargemaakt.

Dit alles onder het genot van bijpassende drankjes en afgesloten met een smakelijk dessert. De avond wordt gecompleteerd door een optreden van Très Bien. Bovendien wordt ter ondersteuning van de goede doelen een loterij gehouden met zeer aantrekkelijke prijzen.

Restaurant het Hooihuis beschikt over (gratis) ruime parkeergelegenheid en bij mooi weer is het goed toeven in de (deels overdekte) tuin en in de Tipi-tent. Hoewel we meestal goed weer hebben kan het in deze periode van het jaar ’s avonds nog snel afkoelen. Wij adviseren u hiermee rekening te houden bij uw kledingkeuze. De avond wordt omstreeks 22.00 uur afgesloten.

Alternatief menu?
Mocht u of één van uw gasten liever geen asperges eten dan kunt u kiezen voor het alternatieve menu. U kunt in de webshop bij uw bestelling aangeven hoeveel personen gebruik willen maken van het alternatieve menu.

Let op!
Om het Asperge Event tot een succes te maken is een goede voorbereiding vereist. Daarom sluiten wij de bestelsite op donderdagavond 4 mei 2023.

Sponsoring
Wij kunnen u wederom een mooi palet aan sponsorpakketten bieden, volledig afgestemd op uw specifieke wensen. Hieronder lichten wij de verschillende mogelijkheden toe.

Locatie: Restaurant Het Hooihuis
De Stok 13, 4703 SZ Roosendaal
Telefoon: 0165 537 902
www.hooihuis.nl

Wacht dus niet te lang met het ONDERSTAAND bestellen van uw kaarten!

Sponsortafel (8 personen)

Dit pakket geeft u toegang tot het Asperge Event voor 8 personen. Eten en drinken wordt gedurende de avond voor u en uw gasten aan een mooi gedekte tafel geserveerd. Daarnaast kunt u vanaf uw tafel genieten van het muzikale optreden en gebruik maken van alle aanwezige voorzieningen. Op uw verzoek voorzien wij uw tafel van een naamkaartje met logo van uw bedrijf. Daarnaast bent u als sponsor zichtbaar op onze event uitingen. De kosten per sponsortafel (voor 8 personen) zijn € 1.075,-

Sponsorkaarten

Dit pakket geeft u toegang tot het Asperge Event voor 4 personen. Het eten kan door u en uw gasten gedurende de avond op basis van lopend buffet genuttigd worden aan de aanwezige sta-tafels. De drank wordt aan de sta-tafels geserveerd. U kunt genieten van het muzikale optreden en gebruik maken van alle aanwezige voorzieningen. Op uw verzoek plaatsen wij het logo van uw bedrijf op de verzamelnaambordjes op de sta-tafels. Daarnaast bent u als sponsor zichtbaar op onze event uitingen. De kosten per set van vier sponsorkaarten zijn € 475,-

Losse kaarten

Deze kaart geeft u toegang tot het Asperge Event voor 1 persoon. Het eten kunt u gedurende de avond op basis van lopend buffet nuttigen aan de aanwezige sta-tafels. De drank wordt aan de sta-tafels geserveerd. U kunt genieten van het muzikale optreden en gebruik maken van alle aanwezige voorzieningen. De kosten per losse kaart zijn € 77,50

Het laatste weetje

Elk jaar organiseert Lions Roosendaal in samenwerking en op locatie van restaurant het Hooihuis een geweldig asperge event. Om nog even een impressie te geven van een voorgaande editie en wat u kunt verwachten, hebben we onderstaande video compilatie voor u gemaakt.