Asperge Event 2023 was een grandioos succes met een geweldige opbrengst voor onze goede doelen!

Lions Club Roosendaal organiseerde dit jaar alweer de 13de editie van het inmiddels befaamde Asperge Event. Met een opkomst van ruim 180 deelnemers werd het een geweldige avond, met een hele mooie opbrengst voor de 2 goede doelen van deze avond. Kortom, de avond was een enorm succes!

De weergoden waren ons ondanks de vooruitzichten erg goed gezind, waardoor we konden genieten van een mooie aangename avond en iedereen buiten op het terras te vinden was.

 

De gasten werden door restaurant het Hooihuis voorzien van diverse verschillende overheerlijke gerechten met asperges als middelpunt. 
De stemming zat er, mede door de muzikale ondersteuning van trio Très Bien, goed in. Op verzoek van onze gasten werden vele bekende muziekstukken ten gehore gebracht.

 

Rond de klok van 19.00 uur opende onze president Ramon van Zijderveld het event en benoemde met name de door ons gekozen 2 goede doelen van dit jaar, waar de opbrengst van de avond voor bestemd was: Giro di Kika en Quiet Roosendaal.

 

Zoals gebruikelijk tijdens het Asperge Event werd er een loterij gehouden met mooie prijzen. De totale opbrengst, door ondersteuning van sponsoren, deelnemers en de verkoop van de lootjes mag een groot succes genoemd worden: aan het einde van de avond, na de trekking van de loterij, kon aan elk van de goede doelen een cheque van € 4.000,- overhandigd worden! 

 

Mede dankzij de totaalopbrengst van € 8.000,- aan de goede doelen, kunnen wij met trots, plezier en tevredenheid terugkijken op deze 13de editie van het Lions Club Roosendaal Asperge Event.

 

Wij hopen u graag te verwelkomen op de volgende editie van het Asperge Event.

Foto-impressie van Asperge Event 2023

Onderstaand een foto-impressie van een zéér geslaagd Asperge Event met dank aan onze fotograaf & voorzitter PR-communicatie commissie Edwin Hendriks (0209design).

Klik op onderstaande foto’s voor een vergroting. Indien gewenst is het mogelijk een foto te downloaden.

Deel dit bericht