Dankzij de donatie van Lions Club Roosendaal kunnen er 100 ‘Quiet Roosendaal’ gasten uit eten bij FoodStories

 

Toen het Roosendaalse Pop-Up restaurant FoodStories dit najaar verhuisde naar de Markt in Roosendaal, werd er al snel contact gelegd met Karin Bruijnincx en Christa Spijkers, de dames van Quiet Roosendaal.

Quiet Roosendaal is net als FoodStories gevestigd in het oude ABN-AMRO bankgebouw.

De dames van Quiet zetten zich in voor mensen in armoedesituaties in Roosendaal. Hiermee stimuleren en organiseren zij lokale solidariteit met mensen in armoedesituaties.

Wij zijn onder de indruk van de inzet van Karin en Christa voor deze Roosendalers, die het zeker in deze tijd erg lastig hebben en heel goed een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Kleine dingen als een gezamenlijk koffie uurtje, maken voor deze groep al een heel verschil.

Als lokaal Pop-Up restaurant steken we graag onbetaald de handen uit mouwen voor dit lokale goede doel dat ons nauw aan het hart ligt. We zijn dan ook heel erg dankbaar voor de donatie van ‘Lions Club Roosendaal’ middels de jaarlijkse wijn- en bonbonactie, waarmee we 100 gasten van ‘Quiet Roosendaal’ kunnen verwennen met een heerlijk diner op 8 en 9 december.

Het is voor de ‘Quiet Roosendaal’ gasten natuurlijk geweldig om, net als andere Roosendalers, ook een keer heerlijk uit eten te gaan. Voor een grote groep mensen vanzelfsprekend, maar voor deze groep mensen heel bijzonder.

We voelen ons betrokken met de Roosendaalse samenleving en geloven erin dat we met initiatieven zoals dit diner, een verschil kunnen maken voor Roosendalers die het lastig hebben. Dat is het mooie van een initiatief zoals dit, waarbij de krachten worden gebundeld.

We verheugen ons er enorm op om de gasten van ‘Quiet Roosendaal’ bij FoodStories te mogen verwelkomen.

Steun ons en bestel!

 

Mariëlle en Marloes

De FoodStories dames

Deel dit bericht