LC Roosendaal doneert aan Quiet Roosendaal

Op 23 februari werd een cheque ter waarde van € 5.500,- overhandigd aan de ‘Quiet Roosendaal’, één van de ‘Quiet Community’s’ van Quiet Nederland.

Quiet zet zich in voor mensen in armoedesituaties in Nederland. Hiermee stimuleren en organiseren zij lokale solidariteit met mensen in armoedesituaties. Quiet Nederland geeft ook de Quiet 500 uit: een ‘armoedeglossy’ die met een knipoog het verhaal van mensen in armoede vertelt. Quiet heeft drie speerpunten: vertellen, verzachten & versterken. Kijk voor meer info op: www.quiet.nl.

Het geld is door LionsClub Roosendaal bijeengebracht met hun succesvolle Wijn- en bonbonactie aan het einde van het jaar.

Van Edwin Hendriks en Bas Moens kregen de dames Karin Bruijnincx en Christa Spijkers, namens Quiet Roosendaal, de cheque overhandigd. Zij waren zéér verguld met deze donatie en dankten de Lions van harte. Het geld zal met name besteed worden aan een kindervakantieweek voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar in de eerste week van de zomervakantie.

Lees ook het artikel in de Internet Bode

Deel dit bericht