Kabels, kabels, en nog eens kabels … bij HOF Kabelfabriek

Lionsclub Roosendaal bracht bedrijfsbezoek aan Roosendaals, inmiddels 90 jaar bestaande, kabelproducent HOF Kabelfabriek. Wie had dat gedacht, was achteraf de conclusie, dat er achter de muren van HOF Kabelfabriek zoveel moois op het gebied van ontwikkeling en productie van zwakstroomkabels te vinden was. Je komt er al jaren langsgereden zonder het besef te hebben wat er werkelijk geproduceerd wordt. Daarom was het juist heel leerzaam en leuk dat wij met Lions Roosendaal hier een kijkje achter de schermen mochten nemen.

Na een gastvrije ontvangst door Kees van Hassel (directeur) en Wim Heijblom (Account Manager) werden wij onder het genot van een drankje welkom geheten en waren wij aangenaam verrast toen er door hen een maaltijd van heerlijke stamppotjes, van boerenkool met worst naar zuurkool stamp met spek en hutspot met natuurlijk rookworst, gepresenteerd werden. Terwijl wij allen heerlijk zaten te genieten van dit lekkers, nam Kees ons in een heldere presentatie mee langs de geschiedenis, de organisatie, de mooie producten en de ontwikkelingen van HOF kabelfabriek richting de toekomst.

Toen de buikjes gevuld waren en wij een beeld hadden gekregen van wat er allemaal achter de muren afspeelt, kregen wij van Wim een uitgebreide rondleiding door de productiehal. Hier keken wij onze ogen uit en waren hoogst verbaasd over de diversiteit, de kleuren, het proces en de inventiviteit om alles netjes in een kabel te krijgen, van klein naar groot en van dik naar dun, met bijvoorbeeld 64 draadjes in 1 kabel. Nooit hadden wij verwacht dat er in Roosendaal, achter de muren van HOF kabelfabriek, een bedrijf zat wat zoveel van alle in Nederland gebruikte kabels produceert. En dat alles onder de 4 pijlers vakmanschap, maatwerk, oplossingsgericht & betrouwbaar, die symbolisch ook zijn terug te vinden in het logo.

Kortom, wederom een uniek bezoek aan een mooi bedrijf.

Kijk voor meer informatie op https://www.hofkabelfabriek.com

Deel dit bericht