Wij zijn Lions Club Roosendaal

Lions Club Roosendaal 2023

Wij helpen!

Lions Club Roosendaal ondersteunt allerlei doelen. Zo zamelt Lions Club Roosendaal geld in om allerlei goede doelen te ondersteunen, maar ook worden de handen uit de mouwen gestoken bij het opknappen van een zorginstelling of het inrichten van een speeltuin voor kinderen. Lions Club Roosendaal staat midden in de maatschappij en hanteert het credo “Lions helpen!”.

Bedankt voor uw steun!

Geweldige opbrengst TTT van €4.500,-

Op zaterdag 7 oktober 2023 werd, inmiddels traditioneel, de alweer 7e editie van de Tullepetaonse Toertocht gereden. Zoals gebruikelijk werd de Tullepetaonse Toertocht georganiseerd door de drie Roosendaalse Lions Clubs (Lions club Roosendaal, Lions club Witheeren en Lions club dames Westhoek). Het goede doel dit jaar was de Mythylschool Roosendaal, waar de opbrengst gebruikt gaat worden voor een snoezelruimte.

Wij zijn de Lions

Lions Club Roosendaal bestaat al meer dan 50 jaar. Momenteel telt Lions Club Roosendaal ruim 20 leden. De leeftijd van de leden varieert van jong tot oud, waarbij er een mooie balans is tussen jong elan en oude wijsheid, met veelal verschillende achtergronden. Juist deze diversiteit tussen de leden maakt de club bijzonder en levendig.

Goede doelen

Lions Club Roosendaal ondersteunt jaarlijks een aantal goede doelen. Dit kunnen jaarlijks 1 a 2 hoofddoelen zijn en meerdere kleinere goede doelen.
Voor meer informatie of eerdere goede doelen of hoe wij hierin middels financiële of immateriële aard ondersteuning bieden verwijzen wij u naar onze goede doelen pagina.

Lions Roosendaal weetjes

Onze jaarlijkse evenementen

Alle leden van Lions Club Roosendaal vinden het een voorrecht om in de gelegenheid te zijn om hulp te bieden daar waar dat nodig is