Wij zijn Lions Club Roosendaal

Lions Club Roosendaal 2023

Wij helpen!

Lions Club Roosendaal ondersteunt allerlei doelen. Zo zamelt Lions Club Roosendaal geld in om allerlei goede doelen te ondersteunen, maar ook worden de handen uit de mouwen gestoken bij het opknappen van een zorginstelling of het inrichten van een speeltuin voor kinderen. Lions Club Roosendaal staat midden in de maatschappij en hanteert het credo “Lions helpen!”.

BEDANKT VOOR UW STEUN!!

Het Asperge Event 2023 zit erop!

Op maandag 8 mei 2023 organiseerde wij als Lions Club Roosendaal de 13e editie van het Asperge Event bij restaurant het Hooihuis. Dit jaar stond het Asperge Event in het teken van onze 2 goede doelen GirodiKika en Quiet Roosendaal. Ook dit jaar hebben we wederom kunnen genieten van allerlei lekkere gerechten en een super muzikaal optreden van Très Bien.

Mocht u dit jaar niet bij het Asperge Event aanwezig geweest zijn, dan hopen u graag weer te mogen verwelkomen in 2024!

Kijk hier voor een sfeerimpressie >>

Wij zijn de Lions

Lions Club Roosendaal bestaat al meer dan 50 jaar. Momenteel telt Lions Club Roosendaal 25 leden. De leeftijd van de leden varieert van jong tot oud, waarbij er een mooie balans is tussen jong elan en oude wijsheid, met veelal verschillende achtergronden. Juist deze diversiteit tussen de leden maakt de club bijzonder en levendig.

Goede doelen

Lions Club Roosendaal ondersteunt jaarlijks een aantal goede doelen. Dit kunnen jaarlijks 1 a 2 hoofddoelen zijn en meerdere kleinere goede doelen.
Voor meer informatie of eerdere goede doelen of hoe wij hierin middels financiële of immateriële aard ondersteuning bieden verwijzen wij u naar onze goede doelen pagina.

Lions Roosendaal weetjes

Presidentswissel 2023 was een echt gevecht!

Actieve presidentswissel bij Akkermans Leisure in De Heen
Zondag 2 juli vond de Presidentswissel plaats, waarbij uittredend president Ramon van Zijderveld ‘de bel’ overdroeg aan de inkomend president Bob van Dijk. Een mooiere dag had de programmacie niet kunnen uitkiezen: goed weer, waarbij het niet zo tropisch was als de week ervóór, heerlijke temperatuur!

Lees verder »

Onze jaarlijkse evenementen

Wijn en Bonbon actie

TTT Rally

Design trends for 2021

17:00 - 20:00

Design and technology hackathon

19:00 - 22:00

become a successful business

12:00 - 18:00

The container summer party

21:00 - 02:00

Alle leden van Lions Club Roosendaal vinden het een voorrecht om in de gelegenheid te zijn om hulp te bieden daar waar dat nodig is