Liefhebbers van wijn en bonbons

Lions Club Roosendaal zet zich jaarlijks in voor het inzamelen van gelden ten behoeve van verschillende goede doelen. Dit doen we bijvoorbeeld door middel van onze wijn- en bonbonactie. Tijdens de wijn- en bonbonactie verkopen we doosjes met heerlijke bonbons en verschillende luxe witte- en rode wijnen, port, cava, kaas, nootjes en worst, al dan niet in een combinatiepakket of geschenkverpakking, waarvan de opbrengsten ten goede komen aan goede doelen.


Liever laten inpakken, andere combinaties of speciale wensen?
Neem dan middels het opmerkingen veld op de bestelpagina contact met ons op en maak uw wensen kenbaar. Wij nemen dan contact met u op en zorgen dat uw bestellingen op de juiste wijze worden verpakt en afgehandeld.

Ons goede doel voor de wijn- en bonbonactie 2023 is WijZijn Traverse.

WijZijn Traverse Groep Bergen op Zoom is een brede organisatie voor maatschappelijk welzijn die werkzaam is in zeven gemeentes in West-Brabant en Zeeland. WijZijn helpt voorkomen dat mensen buiten de boot vallen door kwetsbaarheid op tijd te signaleren. Zij ondersteunen mensen om (weer) zelfredzaam te worden en stimuleren mensen om zich in te zetten voor elkaar en voor de gemeenschap. Het aanbod van WijZijn is breed: voor hulp, informatie en advies. Ook organiseren zij activiteiten in de buurt. Ontmoeting, ontspanning en educatie. Er zijn welzijnsdiensten waardoor mensen zelfstandig kunnen (blijven) wonen. Mantelzorgers worden ondersteund om het langer vol te houden. WijZijn draagt bij aan een veilige buurt waar met plezier gewoond kan worden.

Zo hebben zij nu een nieuw project: ze vertrekken met 16 cliënten, en evenzoveel begeleiders naar Oostenrijk met als doel om een ommekeer te maken in het gedrag van de cliënten. Gedurende 1 week wil men daar tot bezinning komen en met de cliënten verschillende delen stellen voor de periode tussen nu en over 5 jaar. Na terugkomst worden de cliënten begeleid door Traverse om de door hunzelf gestelde doelen te behalen.

Steun ons en bestel hier uw wijn en bonbons!

Wijn- en Bonbonactie 2023 gesloten!

De inmiddels tot traditie geworden Wijn- en Bonbonactie is weer gesloten.

Vanaf nu is het helaas niet meer mogelijk om via onze webshop wijn en bonbons te bestellen.

Wij danken u, namens Lions Club Roosendaal en WijZijn Traverse groep Bergen op Zoom, voor uw deelname, donaties en bestellingen! Dankzij uw steun kunnen wij als Lions Club Roosendaal een mooi bedrag schenken aan de WijZijn Traverse Groep voor een speciaal project waar ze met 16 cliënten naar Oostenrijk gaan.

Hopelijk mogen wij komend jaar wederom rekenen op uw gulle bestellingen en donaties.

Onze wijn- en bonbonactie samenwerkings­partners

Logo Tosca

Het goede doel voor de wijn- en bonbonactie 2022 was het mee verzorgen van een (Kerst) diner voor mensen die in stille armoede leven…

Met de geweldige opbrengst van de verkopen van de jaarlijks door ons georganiseerde wijn- en bonbonactie hebben wij in 2022 Quiet Roosendaal ondersteunt en een heus Kerstdiner verzorgd voor mensen die in stille armoede leven.

Quiet Roosendaal: verbindt mensen die in armoede leven (Members), met bedrijven (Sponsoren) en Particulieren (Supporters). Het is niet altijd zichtbaar, maar armoede is helaas overal. Ook in Roosendaal en omgeving hebben veel inwoners te maken met schuldenproblematiek. Inmiddels leven in Roosendaal naar schatting ruim 4400 huishoudens met problematische schulden.

Uiteraard lukt dit alles natuurlijk niet zonder jullie hulp!

Ook dit jaar hopen wij natuurlijk op jullie bijdrage en bestellingen. Alvast bedankt.

Lees hier meer over wat de Lions hebben kunnen betekenen voor Quiet Roosendaal met dank aan alle deelnemers van de wijn- & bonbonactie 2022 en de eerdere steun die wij hen geboden hebben middels de wijn- & bonbonactie van 2021.