Liefhebbers van wijn en bonbons

Lions Club Roosendaal zet zich jaarlijks in voor het inzamelen van gelden ten behoeve van verschillende goede doelen. Dit doen we bijvoorbeeld door middel van onze wijn- en bonbonactie. Tijdens de wijn- en bonbonactie verkopen we doosjes met heerlijke bonbons en verschillende luxe witte- en rode wijnen, port, cava, kaas, nootjes en worst, al dan niet in een combinatiepakket of geschenkverpakking, waarvan de opbrengsten ten goede komen aan goede doelen.


Liever laten inpakken, andere combinaties of speciale wensen?
Neem dan middels het opmerkingen veld op de bestelpagina contact met ons op en maak uw wensen kenbaar. Wij nemen dan contact met u op en zorgen dat uw bestellingen op de juiste wijze worden verpakt en afgehandeld.

Wijn- en Bonbonactie 2022 gesloten!

De inmiddels tot traditie geworden Wijn- en Bonbonactie is weer gesloten.

Vanaf nu is het helaas niet meer mogelijk om via onze webshop wijn en bonbons te bestellen.

Wij danken u namens Lions Club Roosendaal, Quiet Roosendaal en Foodstories voor uw deelname, donaties en bestellingen!

Dankzij uw bestellingen en donaties in de Wijn- en Bonbonactie van Lions Club Roosendaal, kunnen er 100 ‘Quiet Roosendaal’ gasten uit eten bij FoodStories.

Hopelijk mogen wij komend jaar wederom rekenen op uw gulle bestellingen en donaties.

Onze wijn- en bonbonactie samenwerkings­partners

Logo Tosca

Het goede doel van de wijn- en bonbonactie 2021 was Quiet Roosendaal.

Quiet Roosendaal: verbindt mensen die in armoede leven (Members), met bedrijven (Sponsoren) en Particulieren (Supporters). Het is niet altijd zichtbaar, maar armoede is overal. Ook in Roosendaal en omgeving hebben veel inwoners te maken met schuldenproblematiek. In Roosendaal leven naar schatting ruim 4400 huishoudens met problematische schulden.

Uiteraard lukt dit alles natuurlijk niet zonder jullie hulp!

Aangezien de mogelijkheid om dit jaar in de wijn- en bonbonactie te bestellen gesloten is, hopen wij natuurlijk op jullie bijdrage en bestellingen voor volgend jaar. Alvast bedankt.

Lees hier meer over wat de Lions hebben kunnen beteken voor Quiet Roosendaal met dank aan alle deelnemers van de wijn- & bonbonactie 2021.