Liefhebbers van wijn en bonbons

Lions Club Roosendaal zet zich jaarlijks in voor het inzamelen van gelden ten behoeve van verschillende goede doelen. Dit doen we bijvoorbeeld door middel van onze wijn- en bonbonactie. Tijdens de wijn- en bonbonactie verkopen we doosjes met heerlijke bonbons en verschillende luxe witte- en rode wijnen, port, cava, kaas, nootjes en worst, al dan niet in een combinatiepakket of geschenkverpakking, waarvan de opbrengsten ten goede komen aan goede doelen.

Nog heel even wachten …

… en dan start de Wijn- en Bonbonactie 2022!

De inmiddels tot traditie geworden Wijn- en Bonbonactie komt er weer aan. Na de successen van voorgaande jaren gaan we ook dit jaar weer heerlijke bonbons, mooie wijnen en leuke combinatiepakketten verkopen voor het goede doel! Leuk als relatiegeschenk, kerstcadeau of gewoon om lekker voor uw familie of voor uzelf te bestellen.

Dit jaar hebben we voor het eerst een compleet nieuwe online webshop.
Binnenkort kunt u bij ons online uw bestelling plaatsen. Snel, makkelijk en met de mogelijkheid om direct en veilig via Ideal te betalen.

Wij danken u alvast voor uw mogelijke deelname en bestelling!

Het goede doel van de wijn- en bonbonactie 2021 was Quiet Roosendaal.

Quiet Roosendaal: verbindt mensen die in armoede leven (Members), met bedrijven (Sponsoren) en Particulieren (Supporters). Het is niet altijd zichtbaar, maar armoede is overal. Ook in Roosendaal en omgeving hebben veel inwoners te maken met schuldenproblematiek. In Roosendaal leven naar schatting ruim 4400 huishoudens met problematische schulden.

Uiteraard lukt dit alles natuurlijk niet zonder jullie hulp!

Aangezien de mogelijkheid om dit jaar in de wijn- en bonbonactie te bestellen gesloten is, hopen wij natuurlijk op jullie bijdrage en bestellingen voor volgend jaar. Alvast bedankt.

Lees hier meer over wat de Lions hebben kunnen beteken voor Quiet Roosendaal met dank aan alle deelnemers van de wijn- & bonbonactie 2021.

Het laatste weetje

Elk jaar organiseert Lions Roosendaal in samenwerking en op locatie van restaurant het Hooihuis een geweldig asperge event. Om nog even een impressie te geven van een voorgaande editie en wat u kunt verwachten, hebben we onderstaande video compilatie voor u gemaakt.