Liefhebbers van wijn en bonbons

Lions Club Roosendaal zet zich jaarlijks in voor het inzamelen van gelden ten behoeve van verschillende goede doelen. Dit doen we bijvoorbeeld door middel van onze wijn- en bonbonactie. Tijdens de wijn- en bonbonactie verkopen we doosjes met heerlijke bonbons en verschillende luxe witte- en rode wijnen, port, cava, kaas, nootjes en worst, al dan niet in een combinatiepakket of geschenkverpakking, waarvan de opbrengsten ten goede komen aan goede doelen.

Ons goede doel voor de wijn- en bonbonactie 2022 is het mee verzorgen van een (Kerst) diner voor mensen die in stille armoede leven.

Daar waar de meeste mensen nu al plannen maken voor een “over de top” kerstdiner, zijn er in Nederland, en zeker ook in Roosendaal, heel veel mensen die in stille armoede leven. Zij hebben wekelijks grote moeite om de eindjes aan elkaar te knopen, zeker met de huidige stijgende prijzen op gebied van energie, levensonderhoud en brandstof etc. Stichting Quiet Roosendaal bekommert zich over deze doelgroep door ze af en toe een onvergetelijk moment te bezorgen.Zo is het idee ontstaan om ook deze doelgroep te verrassen met een (Kerst) diner. Dit doen we in samenwerking met Foodstories. In december stellen we 50 tot 100 mensen in de gelegenheid om te genieten van een onvergetelijk (Kerst) diner. Foodstories kookt en stelt de ruimte beschikbaar, terwijl als Lions club Roosendaal een financiële bijdrage leveren om de inkoop van goederen te kunnen realiseren. Quiet Roosendaal zal ervoor zorgdragen dat juist die mensen aan tafel komen, die hier gedurende het gehele jaar alleen maar van kunnen dromen!

Bestel nu en steun ons!

Wijn- en Bonbonactie 2022 gestart!

De inmiddels tot traditie geworden Wijn- en Bonbonactie is weer gestart. Na de successen van voorgaande jaren hebben we ook dit jaar weer heerlijke bonbons, mooie wijnen en leuke combinatiepakketten in de verkoop! Leuk als relatiegeschenk, kerstcadeau of gewoon om lekker voor uw familie of voor uzelf te bestellen.

Dit jaar hebben we voor het eerst een compleet nieuwe online webshop.
Vanaf nu kunt hier weer online uw bestelling plaatsen. Snel, makkelijk en met de mogelijkheid om direct en veilig via Ideal te betalen.

Wij danken u alvast voor uw deelname en bestelling!

Let op: zondag 06-12-2022 is de uiterlijke besteldatum !

Het goede doel van de wijn- en bonbonactie 2021 was Quiet Roosendaal.

Quiet Roosendaal: verbindt mensen die in armoede leven (Members), met bedrijven (Sponsoren) en Particulieren (Supporters). Het is niet altijd zichtbaar, maar armoede is overal. Ook in Roosendaal en omgeving hebben veel inwoners te maken met schuldenproblematiek. In Roosendaal leven naar schatting ruim 4400 huishoudens met problematische schulden.

Uiteraard lukt dit alles natuurlijk niet zonder jullie hulp!

Aangezien de mogelijkheid om dit jaar in de wijn- en bonbonactie te bestellen gesloten is, hopen wij natuurlijk op jullie bijdrage en bestellingen voor volgend jaar. Alvast bedankt.

Lees hier meer over wat de Lions hebben kunnen beteken voor Quiet Roosendaal met dank aan alle deelnemers van de wijn- & bonbonactie 2021.

Het laatste weetje

Elk jaar organiseert Lions Roosendaal in samenwerking en op locatie van restaurant het Hooihuis een geweldig asperge event. Om nog even een impressie te geven van een voorgaande editie en wat u kunt verwachten, hebben we onderstaande video compilatie voor u gemaakt.