Het Lions Roosendaal Asperge Event 2023

Elk jaar organiseren wij het Lions Asperge Event in samenwerking met restaurant het Hooihuis. Weet u nog hoe lekker de gerechten voorgaande jaren waren en wat een geweldig succes ons Asperge Event altijd was? Zo waren wij de afgelopen jaren altijd verzekerd van heerlijk zomers weer, fantastische muzikale optredens van diverse artiesten en een hele mooie opbrengst voor diverse goede doelen.

Op maandag 8 mei 2023 vanaf 18:00 uur organiseert Lions Club Roosendaal de 13e editie van het Asperge Event. Ook dit jaar belooft het weer een mooi evenement te worden en kunt u genieten van lekkere gerechten, veel gezelligheid en een super muzikaal optreden. Traditiegetrouw zijn we weer te gast bij het Hooihuis, wat garant staat voor culinaire (asperge) hoogstandjes … De avond zal omstreeks 22.00 uur worden afgesloten.

Via onderstaande bestelknop kunt u uw kaarten eenvoudig via deze website bestellen! Na de bestelling ontvangt u per mail een bevestiging en factuur.

Uiterlijk een week voor het evenement ontvangt u de toegangskaarten per mail.

Bent u geen asperge liefhebber? Kies dan voor het alternatief menu!
Mocht u of één van uw gasten liever geen asperges eten dan kunt u kiezen voor het alternatieve menu. U kunt in de webshop bij uw bestelling aangeven hoeveel personen gebruik willen maken van het alternatieve menu.

Lionsclub Roosendaal steunt met Asperge Event Giro di KiKa

Een van de goede doelen die Lionsclub Roosendaal dit jaar met het Asperge Event ondersteunt is Giro di KiKa.

Giro di Kika zamelt geld in voor KiKa. Stichting KiKa financiert wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker om de genezingskans te verhogen naar 100%. Om dit te bereiken is er nog heel veel geld nodig, want er sterven helaas nog altijd kinderen aan de vreselijke ziekte kanker.

Lionsclub Roosendaal zal zich dit jaar gaan inzetten om Giro di KiKa met een mooi bedrag te gaan steunen.

Een van de leden van Lions Roosendaal (Audi Unsöld) gaat op 23 juni 2023 samen met een vriend van hem en nog 239 andere deelnemers met de fiets de Passo del Stelvio in Italië beklimmen.

De reden van zijn deelname aan de Giro di Kika is omdat er binnen zijn kennissenkring een jongetje van 6 jaar acute leukemie heeft gekregen. Dit verschrikkelijk bericht kon Audi niet loslaten. Het gevoel van machteloosheid en een oneerlijke wereld was wat door zijn hoofd spookte en tegelijkertijd voelde hij dat het tijd was om zelf actie te ondernemen. Hij nam het initiatief om te gaan fietsen voor Giro di KiKa.

Zijn motivatie om mee te doen haalt hij uit het doorzettingsvermogen van de kinderen die elke dag een gevecht moeten leveren. Een gevecht op leven en dood.

Lionsclub Roosendaal heeft hierin een partner gevonden in de plaatselijke organisatie van “Wielerweekend Roosendaal”. Zij ondersteunen hiermee dit jaar ook het goede doel Giro di Kika.

Wielerweekend Roosendaal organiseert dit jaar diverse evenementen zoals de Jeugdronde, de Ronde van Roosendaal, en de Volksronde. Tijdens deze evenementen wordt er een vrijwillige bijdrage gevraagd voor Giro di Kika.

Lionsclub Roosendaal mag zich partner noemen van Wielerweekend Roosendaal met als gezamenlijke doel een groot bedrag te doneren aan Giro di KiKa!

Steun ons en bestel!

       

Lionsclub Roosendaal steunt met het Asperge Event ook Quiet Roosendaal

Zo maakt Roosendaal lawaai voor stille armoede​
Het is niet altijd zichtbaar, maar armoede is overal. Ook in Roosendaal en omgeving hebben veel inwoners te maken met schuldenproblematiek. In Roosendaal leven naar schatting ruim 4400 huishoudens met problematische schulden. In sommige wijken leeft één op de zes kinderen onder de armoedegrens. Voor deze mensen, die vaak in stille armoede leven, is Quiet Roosendaal: verbindt mensen die in armoede leven (Members), met bedrijven (Sponsoren) en Particulieren (Supporters).

Daarom zijn zij dit jaar één van de hoofddoelen tijdens ons Asperge Event en hopen wij van Lionsclub Roosendaal en Quiet Roosendaal op uw steun of donatie, waarmee wij dit mooie doel een hart onder de riem kunnen steken en diverse gezinnen een extraatje kunnen geven in moeilijke tijden.

Bestel daarom nu uw kaarten of doneer en steun hiermee Quiet Roosendaal

Steun ons en bestel!

Loterij goede doelen Asperge Event

Ook dit jaar hebben wij tijdens het Asperge Event een loterij waarvan de opbrengst volledig gaat naar onze goede doelen. De loterij met geweldig mooie prijzen is mede mogelijk gemaakt door onze loterij sponsoren. Waarvoor dank. Zij hebben de onderstaande prijzen beschikbaar gesteld.

Tablet – Expert Roosendaal
Waardecheque – Greeve maatschoenen
Rondvlucht – Breda Airport
Waardecheque – Golfstore Roosendaal
Dinerbon – Restaurant het Hooihuis
Tullepetaonse waterspuwers (set koffie mokken en gebaksborden) – Leon Vermunt
Smartwatch – Mervo Sport Roosendaal

Bestel dus nu uw kaarten en steun ons!

Het belooft weer een geweldig mooi evenement te worden! Wij heten u dan ook graag op maandag 8 mei vanaf 18.00 uur welkom in de tuin van het Hooihuis.

Via onderstaande bestelknop kunt u uw kaarten eenvoudig via deze website bestellen! Na de bestelling ontvangt u per mail een bevestiging en factuur.

Uiterlijk een week voor het evenement ontvangt u de toegangskaarten per mail.

Muzikale ondersteuning

Voor deze editie hebben we wederom fantastisch muzikaal talent weten te boeken in de vorm van: Très Bien. Très Bien verzorgde ook tijdens de vorige geweldig geslaagde editie van het asperge event de muzikale ondersteuning. Très Bien is een trio bestaande uit 3 topmuzikanten: Serge Hamels (zang/gitaar), Sanne Verbogt (basgitaar), Joost Verbraak (trompet/percussie). Samen brengen ze een akoestisch breed repertoire van feestmuziek tot jazz. Dit trio speelt het liefst op verzoek! Dus aanvragen maar die favoriete nummers en op naar een gezellige en onvergetelijke avond!

Foto-impressie van Asperge Event 2022

Onderstaand, met dank aan onze fotograaf & voorzitter PR-communicatie commissie Edwin Hendriks (0209design), een foto-impressie van een zéér geslaagd Asperge Event.

Klik op onderstaande foto’s voor een vergroting. Indien gewenst is het mogelijk een foto te downloaden.

Wat kunt u verwachten?

Om u een impressie te geven van een voorgaande editie en wat u kunt verwachten tijdens het Lions Roosendaal Asperge Event, hebben we onderstaande video compilatie voor u gemaakt.

Het laatste weetje

Elk jaar organiseert Lions Roosendaal in samenwerking en op locatie van restaurant het Hooihuis een geweldig asperge event. Om nog even een impressie te geven van een voorgaande editie en wat u kunt verwachten, hebben we onderstaande video compilatie voor u gemaakt.